در بخشي از اين اظهارات از قول اين باستانشناس، خطاب به جوانان آمده بود که \" نگذارند اين باستانشناسي که متأسفانه نفسهاي آخرش را ميکشد، به زمين بخورد و تلاش کنند آن را سرپا نگه دارند. \"
سيد محمود موسوي گفت: فعاليت در حوزه باستانشناسي با رفتن بزرگاني چون کامبخش فرد نبايد متوقف شود.
اين باستانشناس پيشکسوت ادامه داد: با رفتن يکي از دستاندرکاران فعال در حوزه باستانشناسي نه تنها نبايد وقفهاي در کار باستانشناسي ايجاد شود بلکه جوانان فعال در عرصه باستانشناسي اين کار را بايد با جديت و اشتياق دنبال و احيا کنند.
موسوي در توضيح اين مطلب افزود: پس از رفتن مشاهيري چون کامبخش بايد دو چندان به فکر احيا و حفظ عرصه باستانشناسي کشور باشيم.
وي با اشاره به نخستين ماموريت صحرايي خود با مرحوم کامبخش اظهار داشت : من در انجام بررسيهاي باستانشناسي به منظور انجام کاوشهاي علمي در شهرستان مراغه، استان آذربايجان شرقي سال 1346 نخسيتن تجربه همکاري با آن مرحوم را بدست آوردم.
موسوي که يکي از دوستان و همکاران آن مرحوم است افزود:شادروان کامبخش با علاقه و عشق بسيار دانش باستانشناسي را به جوانان منتقل ميکرد.
اين باستانشناس پيش کسوت با بيان اينکه آن مرحوم در انجام کاهاي خود بسيار منظم بود تصريح کرد: وي به صورت نظاممند در بيابانها و محوطههاي باستاني با علاقه و جديتي وصفناشدني و خستگيناپذير به بررسي ميپرداخت و شبها بدون استراحت، اطلاعات خود را ثبت و ضبط ميکرد.
به گفته اين پژوهشگر؛ شادروان کامبخش نه تنها اطلاعات خود را همانند ساير باستانشناسان هم عصر خود بايگاني و به صورت گزارش در اسناد علمي سازمان ميراث فرهنگي ثبت ميکرد بلکه در اولين فرصت اطلاعات خود را به صورت مدارکي مکتوب به چاپ ميرساند./118
انتهای پیام/